Få regelbunden leverans på babysockor


Finns det något bättre än babyfötter? De är små, söta, varma och gosiga. Dessutom är det så roligt att klä dem i fina sockor och skor. Men sockor till bebisen handlar inte bara om hur otroligt söta de är utan mest om att hålla fötter och tår säkra och varma, speciellt i vårt kalla klimat.

En bra babysocka

Så vad är då en bra babysocka och vad bör vi leta efter? Först och främst så handlar det ju om värme så klart. När det gäller värme, komfort och säkerhet så är det bra att använda så mycket naturmaterial som möjligt, till exempel bomull.

Till en bebis som börjat dra sig upp och vill prova att stå så är sockor med halkskydd oumbärliga. Annars kan bomullssockor visa sig vara rätt så hala. Sedan är det ju det här med hur fort de växer också. Som småbarnsförälder känner du säkert igen detta. Fötterna växer lika fort som resten av barnet. En rolig grej vi hittat är prenumerationer på babysockor. Klicka här för att se hur det går till så slipper du springa ner på stan var tredje vecka för att din baby har vuxit ur sina sockor.

Mindre praktiska grejer för dig att tänka på betyder mer tid med din lilla bebis.